REFERENCE

Bee Our Guest

Besedila za spletno stran / slo in ang
Besedila in koncept brošure

Kunstelj

Besedila za spletno stran
Besedila za bloge
E-mail marketing
Upravljanje z družabnimi kanali

Apartmaji Koman

Besedila za novo spletno stran /slo in ang

Zavod za turizem in kulturo Žirovnica

Besedila za zgibanko Literarna pot
Besedila za spletno podstran Literarna pot
Besedila za spletno podstran Kako do nas

Združenje zgodovinskih mest Slovenije

Vzpostavitev in upravljanje z družabnimi kanali

Mnenja strank

Helena je odlična strokovnjakinja pri trženju. Spretno kombinira klasične in sodobne pristope. Način tržnega komuniciranja je popolnoma prilagodila naši viziji - tako deluje simpatično in pristno. Nad rezultati našega sodelovanja smo navdušeni.

Maja Buden, vodja gostilne Kunstelj

Za naša prenočišča je Helena napisala angleška in slovenska besedila za novo spletno stran in pripravila SEO optimizacijo. Za čas izvedbe projekta moram pohvaliti njeno hitro odzivnost, odlično komunikacijo in strokovno znanje. Upoštevala je naše želje, dodala svoje strokovne nasvete in izkušnje in nastala je kvalitetna in všečna vsebina, ki se je razvila v pravo zgodbo. Zgodba je napisana preprosto, a ima močno sporočilo in izbrane besede, ki izstopajo na spletnih iskalnikih. Našim prenočiščem je prodaja prek lastne spletne strani (brez posrednikov) posledično močno poskočila, za kar smo Heleni izredno hvaležni in njene storitve toplo priporočamo ostalim podjetnikom

Kristina Koman, lastnica in vodja apartmajev Koman

Z besedili v zgibanki Literarna pot, ki jih je pripravilo podjetje Artemidis, smo zelo zadovoljni, saj odsevajo ravno tisto, kar smo želeli sporočiti osnovnim in srednjim šolam. Prejeli smo kar nekaj pohval na predstavitev naše ponudbe v omenjeni zgibanki ter opažamo povečanje naročil in obiskovalcev v naših muzejskih hišah. Besedila iz zgibanke smo uporabili tudi na spletni strani.

Zavod za turizem in kulturo Žirovnica

Projekt Bee Our Guest je bil obsežen projekt, za katerega je podjetje Artemidis pripravilo besedila za spletno stran, načrt postavitve strani in besedila za zgibanko v slovenskem in angleškem jeziku. Nad opravljenim delom smo navdušeni, saj je ravno prav tržno naravnano, izvirno in jasno ter zajema vse, kar smo želeli sporočiti o ponudbi destinacij Zgornje Gorenjske, pomenu čebel in Antonu Janši.

Zavod za turizem in kulturo Žirovnica

ZAČNIMO SKUPAJ PISATI
NOVO POGLAVJE!

 

Artemidis, Poslovno svetovanje, Helena Maruško s.p

T: 040 129 980

E: info@artemidis.si